Želite li se pridružiti našem timu ljubitelja organske hrane? Jeste li ikad razmišljali raditi s ljudima koji dijele istu strast prema odabiru zdrave hrane, a ujedno su svjesni njezinih učinaka na okoliš i dobrobit zajednice?
ili
Upravo razmišljate o promjeni načina života, učenju i usvajanju zdravih prehrambenih navika i načela održivosti?

U oba slučaja možda ste pravi kandidat kojeg tražimo.

BioMania je mjesto na kojem težimo stvaranju uravnoteženih sezonskih jelovnika uz upotrebu najkvalitetnijih svježih, lokalnih i organskih sastojaka. Okupljamo ljude oko kuhinje bazirane na biljnoj prehrani te pokazujemo da zdrava hrana, osim što pruža veliku nutritivnu vrijednost, može biti kreativna i ukusna; i sve to uz potpuno poštivanje okoliša.

Naš idealni kandidat je motiviran, organiziran, dosljedan, pouzdan, s dobrim znanjem engleskog jezika.

Nudimo:

Priliku da postanete dio jedinstvenog ‘forward-thinking’ tima koji ima za cilj promijeniti postojeću paradigmu u industriji hrane, ugostiteljstvu i uslužnim djelatnostima.

Ponuda uključuje edukaciju, redoviti slobodni dan, smještaj, jedan obrok dnevno, atraktivni prihodi ovisno o poziciji, radnom iskustvu te učinku.

Ako ste zainteresirani, molimo pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo navodeći za koje se radno mjesto(a) prijavljujete na info@biomania.hr.