četvrtak 20.11. u 19h, Tomica Đukić, nagrađivani i hvaljeni Chef, glavni kuhar Hrvatske nogometne reprezentacije, koristeći namirnice naših top organskih i biodinamičkih partnera, pripremiti će 100% plant based večeru u 3 slijeda.

BioMania x Tomica Đukić večera za pamćenje

Uz predjelo ćemo poslužit organsko vino Bolfan ili biodinamičko vino Pavino, prema našoj preporuci ili Vašem odabiru.

Večer ćemo početi kratkim razgovorom s Tomicom koji nije samo izvrstan Chef već i vrlo zanimljiv sugovornik s raznovrsnim znanjima i iskustvima te sjajnom energijom.

Osim s čašom vrhunskog vina ili čaja večer ćemo upotpuniti i sa suptilnom jazz glazbom.

Amuse bouche
Krumpir kuglica, pinjoli, sir, paprika baranjska
Kokosov jogurt & menta dip
Mikro zelenje
Kompot hibiskus


Tartar od aromatiziranih krastavaca
Krema od pečene kruške sa zvjezdastim anisom i klekovim bobicama
Domaći kruh sa začinskim biljem


Mille Feuille steak od cikle
Krema od bijelog graha, chimichurri bob
Povrtni demi glace
Agro dolce
Svijutak od kruha, baby mrkvica u soku od naranče


BioMania čokoladna torta, lješnjak praline, sirup od šipka


Cijena po osobi: 47 eur

Rezervacije su obavezne (potvrda emailom ili na broj telefona: +385 91 9362276)

Vegani ga obožavaju

objavljeno u: Jutarnji list foto: Darko Kontin Svi pričaju o neobičnom bureku iz zagrebačke Tkalčićeve, isprobali smo ga, evo o čemu je riječ Prije nego što se uvrijedite na spomen ‘bureka s batatom‘, naš savjet je da mu ipak pružite priliku, mogao bi vam se svidjeti Umjesto klasičnog vučenog tijesta, nadjev drže rižine kore, a umjesto mesa, punjen je batatom, tako nekako zvučao bi najtočniji opis bureka koji smo probali …

Pročitaj više

Gastro recenzija

EMA GLAVINA za Telegram SUPER1 Ovaj restoran u Tkalči nije svačiji prvi izbor, ali vrvi turistima. Posjetili smo ga i otkrili zašto Donosimo naše iskrene dojmove i preporuke jela U godini u kojoj je Zagreb dobio niz novih restorana, jedan od svježijih dodataka gradskoj gastro sceni smjestio se pri samom vrhu Tkalčićeve ulice. BioMania, već poznata ljubiteljima plant-based prehrane s otoka Brača, u prosincu je otvorila svoju zagrebačku adresu i …

Pročitaj više