ZOGETERRA

Vesna je utemeljiteljica održivog ekološkog imanja Zogeterra na kojem je ručno ubrano ljekovito bilje otoka Brača od kojeg po tradicionalnoj recepturi nastaju organski čajevi. Uživaj u bogatom i osvježavajućem okusu čaja u našem BioMania bistrou!

FAMILY BEEKEEPING MARČIĆ for vegan restaurant BioMania

PČELARSTVO MARČIĆ

Tonči i Sandra lokalni su pčelari koji u svojem radu poštuju povezanost prirode, pčela i ljudi. Njihove košnice okružene su divljim biljkama poput kadulje, kupine, divljeg origana i smilja, što pčelama pruža raznolikosti koja daje autentičan lokalni okus meda.

OPG Paveto Petić organic food in resaurant BioMania

OPG PAVETO PETRIĆ

Pavino je poznat po svojoj biodinamičkoj proizvodnji vina. Koristi grožđe isključivo iz vremešnih vinograda i njegovo bijelo, od sorti Bogdanuša, Sivi i Bijeli Pinot, zajedno s crvenim – Plavcem i Merlotom – čine neizostavni dio lokalne enološke ponude. Uvjereni smo da će vas njegova vina očarati.

OPG ILIČIĆ BIOMARA

Željko i Jasminka vode obiteljsko imanje Biomara. Bave se biodinamičkim uzgojem povrća i bobičastog voća već više od 10 godina. Proizvodi nastali biodinamičkim uzgojem još su autentičniji, a u to ćete se uvjeriti kušajući naša jela.

OPG Bučević organic food in BioMania

OPG BUČEVIĆ

Ovo su Antonia i Ivan i njihovo troje djece koji zajedno vode obiteljski posao ekološkog uzgoja borovnica. Njihova strast za održivim poslovanjem i stvaranjem dugotrajne vrijednosti budućim generacijama osjeti se u svakoj bobici ovog fantastičnog voća.

OPG Jakšić Bol

OPG IVAN JAKŠIĆ

U obitelji Jakšić maslinarstvo je višestoljetna tradicija. Oni su najstariji ekološki proizvođači na otoku Braču. Aromatične limune koje uzgajaju možete kušati u našim jelima i sokovima.