Naša priča

NAŠA PRIČA

Naša priča započela je 2018. sa željom da vodimo promjenu u percepciji zdrave prehrane i samoodrživog življenja. Ako si nas upoznala/o, znaš da nam je misija inspirirati ljude i industriju da žive u simbiozi s planetom. U današnje vrijeme to nije samo moguće, već nužno i važnije nego ikad prije.

Vjerujemo da ono što radimo danas oblikuje što nam sutra donosi. Sve što činimo – pa tako i sve što ne činimo – ima svoje posljedice. Nije tajna da su trenuci u našem životu, kao i odluke koje u tim trenucima donosimo, međusobno ovisni. Ova uzročnost nas motivira da budemo bolji, pametniji u našim odlukama, te da pretvorimo naša iskustva u nešto poučno.

Mi smo isključivo organski, “od farme do stola” veganski restoran, smješten u Bolu na jednom od najljepših hrvatskih otoka – Braču. Ovdje, naš cilj je biti primjer ekonomske samoodrživosti i istovremeno pružiti našim gostima hranu najviše kvalitete koja je puno više od toga što je organska. Od iznimne važnosti nam je graditi dobar odnose s malim obiteljskim dobavljačima, uzgajati vlastitu hranu i prilagođavati jelovnik sezonskim i lokalnim namirnicama jedinstvenim ovom prostoru, klimi i poljoprivrednim tradicijama.

Naša priča je zapravo naša interpretacija priče planete na kojoj živimo. Dajemo sve od sebe kako bi slušali njene potrebe i radili u skladu s njima. Uporaba biorazgradivog posuđa i kompostiranje hrane neki su od načina na koje integriramo cirkularne procese u naše operativne sustave. Radeći na svim frontama za dobrobit planete i zdravlja naših gostiju, nadamo se pokazati – kako lokalnim, tako i globalnim zajednicama – kako doprinijeti dajući potreban fokus SADA.

 

NAŠA POZICIJA

BioMania pruža zdravo i moderno gastronomsko iskustvo ljudima čiji pogled seže u sutra, onima koji su spremni mijenjati svijet kroz samoodrživo i prijateljsko okruženje. Naša poruka je edukativne forme, ispunjena strašću kojom želimo pokazati kako budućnost hrane i poslovanja može izgledati. Želja nam je inspirirati te i zainteresirati kroz super-finu organsku, eko-friendly, lokalnu i sezonsku biljnu hranu.

Biomania streetfood