Upoznajte Daria Kožula: Osnivača organskog, održivog i 100 % plant-based restorana
Dario Kožul, osnivač BioManije, bio je jedan od panelista na ovogodišnjem Greencajt festivalu, a sada nam je otkrio više o svom projektu BioMania.
Naša priča je započela 2018 sa željom da budemo predvodnici promjene u percepciji zdrave prehrane i održivog življenja. Ako si nas upoznala/o znaš da nam je želja inspirirati ljude i industriju da žive u simbiozi s planetom. U današnje vrijeme to je važnije nego ikada prije.
Sva voda koju koristimo je pročišćena kroz patentirani filter za čišćenje i oživljavanje vode, a koji vodu čini visoko biološki dostupnom, s visokim razinama hidratacije i otopljenih minerala.
Nabavljamo od proizvođača koje znamo i kojima vjerujemo, dopuštajući da nam sezona diktira jelovnik, uzimajući pri tome namirnice najbolje kvalitete, uvijek organske te lokalne kada je to moguće. Pored toga, sami sadimo, brinemo se, beremo i pripremamo povrće za naša jela.
Svako jutro naš tim sjecka, začinjuje, kuha i poslužuje svježu hranu. Svježina namirnica je ključ.
Dario Kožul, osnivač BioManije, bio je jedan od panelista na ovogodišnjem Greencajt festivalu, a sada nam je otkrio više o svom projektu BioMania.
Osim vlastite proizvodnje namirnice nabavljamo od domaćih proizvođača s kojima dijelimo iste vrijednosti. Podršku njima smatramo jako važnim dijelom naše priče.