BioMania Bistro Bol reopens for the season on May 24th, 2025, bringing fresh energy, new experiences, and even more reasons to visit.

BioMania Bistro Bol ponovno otvara svoja vrata za sezonu 26. svibnja 2025., donoseći svježu energiju, nova iskustva i još više razloga za posjet.

Tijekom protekle dvije godine, BioMania je redovito bila među Top 10 restorana na TripAdvisoru, ne samo u kategoriji veganskih/vegetarijanskih restorana, već i općenito – kao jedan od najbolje ocijenjenih restorana na otoku. To priznanje ponosno nosimo zahvaljujući kvaliteti, predanosti i iskrenom gostoprimstvu. Ove godine očekujemo još snažniju podršku i još bolje ocjene naših gostiju.

Novo na jelovniku: sezonska jela na biljnoj bazi, inspirirana mediteranskom i svjetskom kuhinjom – hrabri, osvježavajući okusi pripremljeni s čistim sastojcima i promišljenim pristupom.

Dostava na plaže: ovo ljeto možete uživati u BioManiji i na plaži. Dostavljamo na četiri glavne plaže u Bolu, tako da vam omiljeni obrok može stići dok se opuštate uz more.

Veselimo se ponovnom susretu i još jednoj nezaboravnoj sezoni s vama.

BioMania Bistro Bol – Plant based for everyones taste

Traditional Dalmatian Food

Vegani ga obožavaju

objavljeno u: Jutarnji list foto: Darko Kontin Svi pričaju o neobičnom bureku iz zagrebačke Tkalčićeve, isprobali smo ga, evo o čemu je riječ Prije nego što se uvrijedite na spomen ‘bureka s batatom‘, naš savjet je da mu ipak pružite priliku, mogao bi vam se svidjeti Umjesto klasičnog vučenog tijesta, nadjev drže rižine kore, a umjesto mesa, punjen je batatom, tako nekako zvučao bi najtočniji opis bureka koji smo probali …

Pročitaj više

Gastro recenzija

EMA GLAVINA za Telegram SUPER1 Ovaj restoran u Tkalči nije svačiji prvi izbor, ali vrvi turistima. Posjetili smo ga i otkrili zašto Donosimo naše iskrene dojmove i preporuke jela U godini u kojoj je Zagreb dobio niz novih restorana, jedan od svježijih dodataka gradskoj gastro sceni smjestio se pri samom vrhu Tkalčićeve ulice. BioMania, već poznata ljubiteljima plant-based prehrane s otoka Brača, u prosincu je otvorila svoju zagrebačku adresu i …

Pročitaj više