by: GASTRO KOFER
VIŠE OD 80 POSTO GOSTIJU SU SVEJEDI KOJIMA SU POKAZALI KOLIKO HRANA BEZ MESA MOŽE BITI UKUSNA
Ideja oko koje se vrti cijela filozofija restorana je održivost, započinje Dario priču o BioManiji. Iz priče o održivosti proizašlo je i veganstvo i cijeli koncept poslovanja, a u svojoj su kuhinji uspjeli pogoditi okuse koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca, čak i ona koja su inače navikla na meso. Zato nam odmah na početku Dario otkriva kako je većina njihovih gostiju, njih više od 80 posto, svejed. I vraćaju se, imaju omiljena jela, dovode prijatelje, odabiru BioManiji za druženja…

SVAKO JELO JE UKUSNO, ALI I NUTRITIVNO BOGATO I URAVNOTEŽENO
BioMania koristi, dakle, isključivo organske namirnice, bilo da su certificirane ili da su od provjerenih proizvođača koje osobno poznaju. „Više od 90 posto svega radimo od nule, bez poluproizvoda. Bazu za mnoga jela čine grahorice, mahunarke, orašasti plodovi i u manjoj mjeri soja, jer ne želimo ovisiti o industrijskoj proizvodnji.